Tractaments

A la clínica de reproducció assistida FIV Obradors acompanyem les parelles i persones que volen tenir un fill a través d’una perspectiva integral i d’acompanyament. Oferim a cada pacient el tractament que millor s’adapta a la seva necessitat i al seu calendari biològic fent ús de la última tecnologia disponible en el sector mèdic.

Serveis i tècniques

A la nostra clínica de reproducció assistida apliquem els serveis i tècniques necessaris per garantir la màxima qualitat en tots els processos i augmentar les probabilitats d’èxit.

Alguns dels serveis principals que ens permeten oferir-vos l’excel·lència en els tractaments que s’apliquen són:

Cultiu embrionari fins a D+5 (estadi de blastocist)

En tots els casos que es pugui aplicar, el cultiu fins a dia + 5 de vida de l’embrió permet una millor selecció dels embrions obtinguts per així augmentar les possibilitats d’èxit. Sense cost pel pacient.

Més informació…

Cultiu embrionari ininterromput

Mitjançant incubadors d’última generació amb sistema Time-Lapse integrat, sense cost extra pel pacient. Aquests incubadors permeten fer el seguiment del desenvolupament dels embrions sense treure’ls de l’incubador, gràcies a les fotos que realitza una petita càmera incorporada a l’incubador. Això ens permet maximitzar el desenvolupament embrionari i a més, fer una pel·lícula dels primers dies de vida de l’embrió, que el pacient tindrà sense cost.

Més informació…

Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions)

Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments.

Més informació…

Donació d’òvuls per a una única pacient

En els cas de a Recepció d’òvuls de donant, tots els òvuls obtinguts de la vostra donant seran per vosaltres, no es repartiran entre diferents pacients, per tal que tingueu més opcions de quedar-vos embarassats.

Més informació…

Selecció exhaustiva de donants

Tenim un procés de selecció de donants molt exhaustiu que tria donants sanes i lliures de les 300 malalties genètiques més freqüents.

Més informació…

Semblança i compatibilitat sanguínia

La vostra donant s’assemblarà a la receptora físicament, però també tindrà un grup sanguini compatible amb la parella.

Més informació…

Opció d’anàlisi d’embrions de D+5 obtinguts amb els òvuls de la donant

Permet seleccionar els que no continguin alteracions cromosòmiques, mitjançant el Diagnòstic Genètic Preimplantacional. D’aquesta forma accelereu la possibilitat de quedar-vos embarassats.

Més informació…