Preguntes freqüents -old

Qui pot venir a FIV Obradors?

Totes aquelles persones que tinguin dificultats per concebre un fill i que requereixin de suport mèdic, tecnològic i psicològic per assolir-ho.

En general són parelles, heterosexuals o homosexuals, o bé dones que decideixen ser mares. Adaptem els nostres serveis i tractaments a les necessitats de cada client amb l’objectiu d’optimitzar la probabilitat d’èxit.

Per venir a la clínica, cal que haguem visitat abans un ginecòleg?

No és estrictament necessari, però sí molt recomanable. Un 90% de les parelles que vénen ja tenen clar que necessiten un tractament perquè vénen derivades d’un ginecòleg que els ha fet un estudi bàsic de fertilitat.

En molts casos, els problemes per iniciar l’embaràs presenten un factor desconegut i no hi ha una causa clara per explicar perquè les parelles no poden concebre.

Quines taxes d’èxit teniu?

Les taxes d’èxit en els centres amb els que hem treballat o col·laborat són superiors a la mitjana espanyola i europea. La previsió a FIV Obradors és obtenir els mateixos resultats d’excel·lència pel que fa al nivell de testos d’embaràs positius.

Les parelles reben acompanyament psicològic?

Sí, els nostres pacients reben acompanyament psicològic abans, durant i després del tractament. Som conscients del fort estrès psicològic que pot generar un tractament de reproducció assistida, per això els oferim un seguiment continu de suport en els moments que el pacient requereixi i està inclòs en el preu del tractament.

Quins tractaments feu i en què consisteixen?

Podeu consultar tota la informació a la nostra pàgina de tractaments.

Com s’inicien els tractaments?

A l’inici de qualsevol tractament s’efectuen dos tipus de visites (la primera és opcional):

  • Visita informativa: Us reunireu amb el Dr. Albert Obradors, Director del Laboratori, que us explicarà en detall els diferents tractaments que realitza la clínica, quines tècniques i en què consisteixen, a més de facilitar-vos un pressupost del tractament que necessiteu. És una visita gratuïta.
  • Visita mèdica diagnòstica: Us reunireu amb el Dr. Josep Obradors, Director Mèdic i el Dr. Albert Obradors, Director del Laboratori. Estudiaran el vostre cas, la vostra història clínica i es realitzarà una exploració ecogràfica i un seminograma –quan sigui pertinent– per poder realitzar un diagnòstic acurat. D’aquesta manera es podran plantejar els diferents tractaments que us poden ser útils i us podrem facilitar un pressupost dels tractaments escollits. Aquesta visita mèdica diagnòstica té un cost de 80 euros que descomptem del preu total del tractament.

Si teniu la clínica a Figueres, cal que em quedi a la ciutat durant els dies de tractament?

No cal que et quedis a Figueres, només caldrà que vinguis per extreure els òvuls i tornar 3-5 dies després per la transferència embrionària. Tot i això, si ho requereixes, FIV Obradors s’encarregarà de tot per facilitar-te una bona estada, des de buscar el transport, allotjament i restaurants que prefereixis durant els dies que assisteixis a la clínica. El nostre objectiu és que les dones i parelles que ens visiteu pugueu sentir-vos com a casa durant el tractament i aprofiteu per descobrir Figueres i l’Empordà.

En tot moment, cada cas serà tractat de manera personalitzada i s’adaptarà al màxim a la disponibilitat de la dona i de la parella.

Image