Per què nosaltres?

Per què nosaltres?

A FIV Obradors actuem amb la màxima excel·lència en els tractaments de fertilitat amb la voluntat d’ajudar les parelles i persones que desitgen tenir un fill a la consecució d’aquesta fita. Posem al seu abast tots els avenços tècnics i de coneixement en els àmbits de la ginecologia, la biologia i la genètica, així com un acompanyament psicològic i proper per facilitar el confort de les persones implicades.

Per què hauries de venir a FIV Obradors?

No ets un número

T’oferim un tracte personalitzat i a mida que et farà sentir que t’escoltem i et recolzem en tot moment. Ets la nostra prioritat.

Sempre a punt

Ens adaptem al teu calendari biològic per optimitzar el tractament i potenciar les possibilitats d’èxit. Ens és igual si és diumenge o el dia de Nadal.

No som una franquícia

Sempre tindràs el mateix metge al teu costat per acompanyar-te des del principi i fins que es produeixi l’embaràs. Sempre disponible i sense intermediaris.

El millor o res

T’oferim la tecnologia que només utilitzen els grans centres a nivell mundial per garantir l’excel·lència, amb quiròfan i laboratori propis per controlar tot el procés.

Sense sorpreses

Time-Lapse, Cultiu fins blastocist, Congelació d’embrions, xips de control d'identitat, ICSI i Assisted Hatching, inclòs en el preu. També incloem l'estudi hormonal durant l'estimulació, i la prova d'embaràs.

T’ho fem fàcil

La primera visita informativa és gratuïta i t’ajudem a finançar el tractament en quotes mensuals.

Vocació

Sentim passió pel que fem i per ajudar a portar un fill al món. Ajudem a crear vida i ens omple de satisfacció aconseguir-ho.

Honestedat

Només et faràs les proves i processos que calgui, som transparents en les possibilitats d’èxit de l’embaràs. Ens esforcem per merèixer la confiança que ens has lliurat.

Al teu costat

Sabem que els tractaments de fertilitat poden ser psicològicament difícils. Us ajudem donant-vos un suport psicològic proper si el necessiteu.

Disposem de quiròfan i laboratoris propis, dissenyats per controlar tot el procés i evitar transport de semen, òvuls o embrions a altres centres. Volem el millor i el més còmode per tu.

A FIV Obradors t’oferim un tracte personalitzat perquè el confort sigui màxim: t’escoltem, et recolzem i et fem sentir únic. Posem tota la nostra clínica a la teva disposició.