Recepció de oòcits de parella (ROPA)

La Recepció d’Oòcits de parella (ROPA) és un tractament per a parelles lesbianes en què una de les pacients rep una estimulació ovàrica per obtenir els seus oòcits i generar embrions amb un semen de donant. Un cop tenim els embrions, els transferim a l’altra pacient. D’aquesta manera les dos pacients participen en el procés i el futur nadó té una mare genètica i una mare biològica.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Selecció del donant de semen
3 - Inici d’estimulació ovàrica
4 - Dia de la Punció Fol·licular
5 - ICSI
6 - Cultiu embrionari en incubador Time-Lapse
7 - Seguiment cultiu embrionari
8 - Congelació de tots els embrions
9 - Preparació de la pacient receptora
10 - Transferència embrionària
11 - Manteniment dels embrions sobrants

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • Blastocist. El cultiu fins a dia + 5 de vida de l’embrió permet una millor selecció dels embrions obtinguts per així augmentar les possibilitats d’èxit. Sense cost.
  • Cultiu embrionari ininterromput. Mitjançant incubadors d’última generació amb sistema Time-Lapse integrat, sense cost extra pel pacient. Aquests incubadors permeten fer el seguiment del desenvolupament dels embrions sense treure’ls de l’incubador, gràcies a les fotos que realitza una petita càmera incorporada a l’incubador. Això ens permet maximitzar el desenvolupament embrionari i a més, fer una pel·lícula dels primers dies de vida de l’embrió, que el pacient tindrà sense cost.
  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Selecció exhaustiva de donants de semen. Tenim un procés de selecció de donants molt exhaustiu que tria donants sans i lliures de les 420 malalties genètiques més freqüents.
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns