Preservació de la fertilitat

Sabem que els òvuls perden qualitat amb el temps i també disminueixen en número. Aquest motiu és el principal a l’hora de tenir dificultats per tenir fills, per això les dones joves que no volen tenir fills en aquest precís moment poden congelar els seus òvuls per mantenir-los en els nostres tancs de nitrogen líquid monitoritzats contínuament. D’aquesta manera, els òvuls no envelleixen i es poden utilitzar en un futur si la pacient no pot gestar de forma natural.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Inici d'estimulació ovàrica
3 - Dia de la Punció Fol·licular
4 - Congelació dels oòcits
5 - Manteniment dels òvuls congelats

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Monitorització continua dels teus òvuls. Els teus òvuls estaran dins d’uns tancs de nitrogen líquid que tenen un termòmetre incorporat que ens avisa les 24 hores del dia si hi ha algun canvi en la temperatura. D’aquesta manera ens assegurem que els teus òvuls es troben estables i ben conservats fins que els necessitis.
  • Dilatada experiència en vitrificació. El Dr. Albert Obradors ha liderat un grup de embriòlegs que ha vitrificat i desvitrificat uns 75.000 òvuls en 4 anys. Aquest número tan important de processos realitzats, l’ ha fet conèixer molt bé la tècnica i li han permès estandarditzar-la i millorar-la, tant és així, que ha realizat cursos a altres embriòlegs de França, Bèlgica, Brasil, Marroc, Algèria, i fins i tot, de Rússia.
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns