Inseminació artificial de donant (IAD)

S’aplica a parelles lesbianes, dones soles o parelles heterosexuals amb un greu factor masculí. Funciona com la IAC però amb el semen d’un donant que té les mateixes característiques físiques que la parella, un grup sanguini compatible i que ha estat estudiat genèticament.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Selecció de donant de semen amb estudi genètic exhaustiu
3 - Inici d'estimulació ovàrica
4 - Dia de la IAD

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Ens adaptem al teu calendari idoni per la inseminació.
  • Selecció exhaustiva de donants. Tenim un procés de selecció de donants molt exhaustiu que tria donants sans i lliures de les 420 malalties genètiques més freqüents. Com a pacient també hauràs de fer-te l’estudi genètic per veure si ets compatible genèticament amb el donant.
FIV Obradors - Clínica de Reproducció Assistida
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns