Inseminació artificial de cònjuge (IAC)

És la tècnica més senzilla i menys invasiva. S’aplica a parelles amb un causa desconeguda d’esterilitat, és a dir, parelles formades per una dona jove i un home amb un seminograma normal que no aconsegueixen la gestació esporàdicament.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Inici d'estimulació ovàrica
3 - Dia de la IAC

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Ens adaptem al teu calendari idoni per la inseminació
  • Processem la mostra de semen al nostre laboratori, evitant de transportar-la a altres centres, i garantint així el màxim control i qualitat.
FIV Obradors - Clínica de Reproducció Assistida
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns