Fecundació in vitro amb òvuls de donant

S’aplica en dones que no tenen funció ovàrica per motius mèdics o que presenten una edat avançada, reproductivament parlant. Funciona com la FIV però amb la diferència que els òvuls s’extreuen d’una donant que cedeix el seu material biològic a la pacient.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Selecció exhaustiva de donants d'òvuls (i de semen, si cal)
3 - Donant anònima
4 - Estimulació ovàrica de la donant
5 - Punció fol·licular de la donant
6 - ICSI
7 - Cultiu embrionari en incubador Time-Lapse
8 - Seguiment cultiu embrionari
9 - Congelació de tots els embrions
10 - Preparació de la pacient
11 - Transferència embrionària
12 - Manteniment dels embrions sobrants
13 - Selecció genètica dels embrions obtinguts

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • 1 donant= 1 pacient. Donació d’òvuls per a una única pacient. Tots els òvuls obtinguts de la vostra donant seran per tu, no es repartiran entre diferents pacients, per tal que tinguis més opcions de quedar-te embarassada.
  • Com a mínim 4 embrions a D+5 (blastocist) de màxima qualitat. Per tal d’obtenir una taxa d’embaràs acumulada, superior a la mitjana, garantim que els pacients tinguin com a mínim quatre embrions congelats de màxima qualitat. Si no és així, fem un descompte del 25% per cada embrió que no aconseguim obtenir. Així doncs, si n’obtenim 3, us aplicarem un 25% de descompte; si n’aconseguim 2, un 50%; si en tenim 1, un 75% de descompte, i si no n’obtenim cap, no abonareu res. Aquest és el nostre compromís.
  • Selecció exhaustiva de donants d’òvuls (i de semen, si cal). Tenim un procés de selecció de donants molt exhaustiu que tria donants sanes i lliures de les 420 malalties genètiques més freqüents.
  • Cultiu embrionari ininterromput. Mitjançant incubadors d’última generació amb sistema Time-Lapse integrat, sense cost extra pel pacient. Aquests incubadors permeten fer el seguiment del desenvolupament dels embrions sense treure’ls de l’incubador, gràcies a les fotos que realitza una petita càmera incorporada a l’incubador. Això ens permet maximitzar el desenvolupament embrionari i a més, fer una pel·lícula dels primers dies de vida de l’embrió que el pacient tindrà sense cost.
  • Blastocist. El cultiu fins a dia + 5 de vida de l’embrió permet una millor selecció dels embrions obtinguts per així augmentar les possibilitats d’èxit. Sense cost.
  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Opció de Diagnòstic Genètic als embrions (DGP). Si obtenim molts embrions de bona qualitat a D+5, podreu fer una selecció extra genèticament, per tal de buscar els que tenen encara més opcions de generar un embaràs. Això tindrà un sobrecost per a la pacient.
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns