Diagnòstic Genètic d’Embrions (Preimplantacional o DGP)

Hi ha parelles que són portadores d’una malaltia genètica, tot i que ambdós membres estiguin totalment sans. Aquestes parelles tenen un gran risc de tenir descendència que presenti un greu problema mèdic o mental. Hi ha altres parelles que són sanes però que presenten una alteració als seus cromosomes que fa que els sigui molt difícil gestar de forma habitual. Per aquests dos tipus de parelles, podem realitzar un cicle de FIV i estudiar els seus embrions per escollir els que estiguin lliures de l’alteració familiar. D’aquesta manera, els seus fills seran totalment sans.

Com funciona el tractament?

1 - Primera visita mèdica diagnòstica (1h aprox)
2 - Estudi de viabilitat del DGP
3 - Inici d’estimulació ovàrica
4 - Dia de la Punció Fol·licular
5 - ICSI
6 - Cultiu embrionari en incubador Time-Lapse
7 - Seguiment cultiu embrionari
8 - Biòpsia embrionària
9 - Diagnòstic genètic dels embrions
10 - Transferència en fresc o congelació de tots els embrions
11 - Transferència embrionària
12 - Congelació dels embrions sobrants

Què ens diferencia a FIV Obradors?

  • Cultiu embrionari ininterromput. Mitjançant incubadors d’última generació amb sistema Time-Lapse integrat, sense cost extra pel pacient. Aquests incubadors permeten fer el seguiment del desenvolupament dels embrions sense treure’ls de l’incubador, gràcies a les fotos que realitza una petita càmera incorporada a l’incubador. Això ens permet maximitzar el desenvolupament embrionari i a més, fer una pel·lícula dels primers dies de vida de l’embrió, que el pacient tindrà sense cost.
  • Sistema automàtic d’identificació de totes les mostres biològiques (semen, òvuls i embrions) (IVFWitness). Aquest sistema funciona mitjançant uns xips de ràdio freqüència que eviten que es mesclin mostres de pacients diferents i que es generin per tant, errors humans fatals. També inclòs en tots els tractaments. Aquesta tecnologia només la trobareu a tres centres més a tot Espanya, i és una clara aposta per la qualitat i la seguretat dels nostres processos.
  • Dilatada experiència en DGP. El Dr. Albert Obradors és especialista en genètica aplicada a l’estudi dels embrions. De fet, ha publicat diversos articles científics en el camp i la seva tesis doctoral tracta sobre el DGP.
  • Ús de l’última tecnologia diagnòstica. Usem l’última tecnològica disponible, el NGS, que permet un diagnòstic complert, segur i doble, ja que podem detectar la malaltia però també comprovar que l’embrió tingui tots els cromosomes normals, per tal de maximitzar la seva capacitat reproductiva.
img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns