Lídia Sibecas

Lídia Sibecas

Psicopedagoga

Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb un màster en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona. Lídia Sibecas està en contacte continu amb els pacients per donar-vos suport en tot moment. A FIV Obradors som conscients del fort estrés psicològic que pot generar un tractament de reproducció assistida. Són moltes il·lusions i esperances posades en un projecte vital, per això ens posem al teu servei per acompanyar-te sempre que ho necessitis, abans, durant i després del tractament.

Tens alguna consulta per fer o vols concretar una visita informativa?

Sentim una passió compartida per la vida

La trajectòria i experiència contrastada en els àmbits de la ginecologia i la biologia de l’equip de FIV Obradors ens permet oferir un servei integral i expert en els processos de reproducció assistida. El ginecòleg Josep Obradors i el biòleg Albert Obradors creen un tàndem professional especialitzat en el suport a les persones que desitgen ser pares.

img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns