Josep Obradors

Josep Obradors

Ginecòleg i Director Mèdic

Josep Obradors és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, i especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Té més de 35 anys d’experiència mèdica, fet que l’ha permès acompanyar més de 25.000 parelles durant l’embaràs i el naixement dels seus fills. La seva trajectòria professional a Figueres és àmpliament reconeguda.

Ha estat Cap de Servei d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de Figueres del 1985 al 1991; Metge especialitat adjunt al Hospital Provincial Josep Trueta de Girona del 1991 al 2009 i també, Coordinador de l’Unitat de Cirurgia Laparoscòpia Ginecològica al Hospital Josep Trueta del 1994 al 2006.

A més, va ser nomenat President de la Secció d’Obstetrícia i Ginecologia de la província de Girona de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears durant el 1997 i fins al 2002.

Ha exercit professionalment a la seva consulta i a la Clínica Santa Creu de Figueres.

Actualment, el Dr. Josep Obradors és el Director Mèdic de FIV Obradors i us atendrà a les visites mèdiques de diagnosi inicial i en els moments del procés en què necessiteu la seva intervenció.

Tens alguna consulta per fer o vols concretar una visita informativa?

Sentim una passió compartida per la vida

La trajectòria i experiència contrastada en els àmbits de la ginecologia i la biologia de l’equip de FIV Obradors ens permet oferir un servei integral i expert en els processos de reproducció assistida. El ginecòleg Josep Obradors i el biòleg Albert Obradors creen un tàndem professional especialitzat en el suport a les persones que desitgen ser pares.

img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns