Albert Obradors

Albert Obradors

Biòleg i director de laboratori

Albert Obradors és biòleg i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la reproducció assistida. El coneixement en ginecologia del seu pare i director mèdic de la clínica, Josep Obradors, ha estat sempre un motor per Albert Obradors a l’hora d’endinsar-se en les disciplines de Biologia i Genètica i adaptar tota aquesta expertesa acumulada a la fertilitat i els tractaments per a parelles i persones que volen tenir fills.

La seva trajectòria professional l’ha portat a treballar 7 anys a Eugin, on dirigia els laboratoris del grup Eugin a nivell mundial. Amb el suport del seu anterior equip de biòlegs ha ajudat a tenir fills a més de 10.000 famílies. Ha publicat una vintena d’articles científics, i ha fet nombroses ponències en congressos europeus, americans, africans i nacionals. El seu coneixement l’ha permès ser auditor per altres clíniques de reproducció assistida d’Europa, Amèrica i Àfrica amb l’objectiu d’ajudar-les a millorar els seus resultats en l’èxit dels embarassos.

És doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Yale University dels Estats Units amb una investigació sobre el Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP).

És el director de laboratori de la clínica FIV Obradors i us atendrà tant en visites informatives sobre els tractaments que s’hi desenvolupen com també a la visita mèdica diagnòstica que necessiteu. Disposareu del seu suport durant tot el procés de reproducció assistida.

Tens alguna consulta per fer o vols concretar una visita informativa?

Sentim una passió compartida per la vida

La trajectòria i experiència contrastada en els àmbits de la ginecologia i la biologia de l’equip de FIV Obradors ens permet oferir un servei integral i expert en els processos de reproducció assistida. El ginecòleg Josep Obradors i el biòleg Albert Obradors creen un tàndem professional especialitzat en el suport a les persones que desitgen ser pares.

img

Voleu tenir un fill?

Posem al vostre abast un catàleg adaptat de tractaments en un entorn amb tecnologia d’última generació i un tracte professional, honest i proper. Us acompanyem en el vostre objectiu per fer-vos sentir com a casa.

Volem acompanyar-vos en un procés tan important des de la proximitat i el compromís

Controlem tots els processos necessaris per aconseguir l’embaràs: consulta, laboratori i quiròfan. Així aconseguim l’excel·lència en cada fase.

Demana una consulta informativa gratuïta

Consulta’ns